Bevara och fräscha upp dina kläder genom kemtvätt Ekerö!

Vi kemtvättar med de allra bästa produkterna och metoderna. Få dina textiler att bli rena och fräscha hos oss!

Vi erbjuder kemtvätt Ekerö med snabba leveranser och bästa resultatet!

Har du funderat på om du hinner få rent dina kläder till konferensen eller bröllopet? Har du fläckar och smuts som är envisa och inte vill gå bort? I så fall är det kemtvätt Ekerö du behöver. Via vår kemtvätt Ekerö kan vi på ett skonsamt och effektivt sätt få bort alla typer av smuts och se till att du är redo för festen.
Det räcker med att du lämnar in kläderna så gör vi jobbet. Vi erbjuder snabba och pålitliga resultat som får dina kläder och textiler att skina som nya igen. Fördelarna med att tvätta hos är många, resultatet bli bättre och det är en mindre åtgång av vatten vid kemtvätt. Alla textiler går inte att tvätta i vanlig maskin och kräver därför kemtvätt. Vi förstår att det kan verka omständligt och har därför gjort vår process så smidig och enkel som möjligt för att få rent era saker. Kontakta oss för mer info om hur vi tar emot och behandlar just det du behöver ha tvättat.
Är du osäker på tvättlappen, låt oss ta en titt. Ta det säkra före det osäkra och lämna in dina kläder och textiler till oss för djup och noggrann rengöring.

Kontakta Tvättexperten AB

Varmt välkommen till Tvättexperten! Kontakta oss om du behöver hjälp med tjänster inom kemtvätt, skrädderi och skoservice.

Det är inte bara kläder vi tvättar. Vi erbjuder en mängd olika tjänster!

Det är inte enbart skjortor kostymer och klänningar vi tvättar och rengör utan även en hel del annat som kan behöva rengöring så som soffor, gardiner och mattor. Dessa textiler kan finnas i allt från hemmet till företaget och behöver oftast efter en tid omvårdas och tvättas. Lämna in det till vår kemtvätt Ekerö så garanterar vi bästa möjliga resultat.

Vi erbjuder tjänster för både privatpersoner och för företag, som privatperson kan du lugnt lämna in textiler och objekt för tvätt efter behov och som företag har vi lösningar för regelbundna tvättar, kontakta oss för mer information!
Vårt kunniga team ser till att alltid leverera i tid och alltid med bästa möjliga resultat.

Genom att använda er av tvättar och rengöring ökar livslängden på textilerna vilket leder till en ökad hållbarhet för alla textiler både i hemmet och företaget men även planeten. Vi använder oss enbart av det allra miljövänligaste metoderna och medlen som finns på marknaden till vår kemtvätt Ekerö.

Hållbarhet är en prioritet i vår verksamhet.

Hållbarhet har blivit ett stort fokus i många branscher. Vi genom vår kemtvätt Ekerö har turen att vara en verksamhet som redan arbetar med hållbarhet och ett grönt tänk i hela vår tvättprocess.