Kemtvätt

​​​​​​​Vi utför arbetet på plats och blir klar på dagen

Med hög kvalitet och en god miljömedvetenhet utför vi kemtvätt för dina behov

Vissa typer av kläder och textiler kan du inte tvätta i en vanlig tvättmaskin. Då kan de tappa det där lilla extra, eller helt förstöras. Därför är det väldigt viktigt att du vänder dig till en kemtvätt om du har något plagg eller till exempel gardin där instruktionen är att kemtvätta. Kemtvätt innebär att man rengör utan att använda den mängd vatten som man annars gör vid en vanlig tvätt. Det används olika typer av kemikalier för att få bort smuts och fläckar, istället för med vatten och tvättmedel. Vi använder oss av så miljövänliga medel vi kan i alla våra tvättar.

Så om du har något känsligt hemma som det står behöver kemtvättas, vänd dig till oss. Det kan verka omständigt, men det är de där riktigt unika plaggen värda tycker vi. Kemtvätt är inte speciellt kostsamt och tar inte heller lång tid. Har du några frågor eller funderingar kring hur det fungerar? Tveka inte att höra av dig till oss!

Kontakta Tvättexperten AB

Varmt välkommen till Tvättexperten! Kontakta oss om du behöver hjälp med tjänster inom kemtvätt, skrädderi och skoservice.