Skrädderi i Råsundavägen 107

Tvättexperten i Råsunda erbjuder skrädderitjänster till privatpersoner och företag och levererar endast absolut högsta kvalitet.

Våra duktiga skräddare hjälper dig att få dina kläder att se som nya ut

Vi är ett skrädderi som alltid har kunden i fokus och alltid gör det lilla extra för att du som kund ska bli helt nöjd. Förutom att få hjälp av våra skräddare kan vi även bistå med andra tjänster, som att laga skor eller att få bort envisa fläckar från dina favoritplagg.

Skrädderi och justeringar

Tvättexpertens skrädderi Råsunda hjälper dig att hålla dina plagg både hela och rena. Vi syr, lagar sömmar och byter blixtlås samt foder på allt från kavajer till kappor. Du hittar vårt skrädderi på plats i vår butik i Råsunda. Här får du alltid hjälp med att få dina skjortor, dräkter och kostymer att passa perfekt. Vår personal justerar längd och vidd enligt dina önskemål och behov. Välkommen in till vår butik i Råsundavägen 107

Kontakta Tvättexperten AB

Varmt välkommen till Tvättexperten! Kontakta oss om du behöver hjälp med tjänster inom kemtvätt, skrädderi och skoservice.

Jeansspecialist Råsunda

Du kan alltid hitta våra jeansspecialister i butikerna i Råsundavägen 107 Många av oss har jeansplagg som vi tycker om och vill behålla kvar i livet, men ingenting varar för alltid utan lite hjälp – de blir slitna och ser skrynkliga ut. men ingenting är omöjligt! Vi är specialister på att laga sömmar, reparera, byta blixtlås samt lappa alla typer av jeansplagg. Tättexpertens jeansspecialister i Råsunda återställer plagget så att det blir som nytt!