Skoservice

Tvättexperten har kompetens samt utrustning att utföra alla olika typer av skoservice och reparationer av skor. Behöver ni hjälp med skoservice av era gamla skor så tveka inte att kontakta oss i Solna.

Vi kan hjälpa dig med såväl reparerande som förebyggande åtgärder av era skor

De flesta vet hur det är när ens favoritskor börjar ge upp om en. Man vill inte riktigt inse eller acceptera det. Men det behöver du inte om du låter oss på Tvättexperten ta hand om dina skor! Kom in till oss och få hjälp att klacka eller sula om, sy där det behövs, vi lästar, putsar och gör allt som finns inom skoservice för att dina favoriter ska bära dig länge till. Ju tidigare du kommer in till oss med dina skor, desto mer nyskick kommer de att befinna sig i när du lämnar oss. Därför är det alltid bäst att inte vänta tills klacken är helt nedgådd, eller sömmarna har gått upp helt innan du tar hjälp av oss. 

Kom istället in när du börjar se någon form av slitning så fixar vi det och håller dina skor i bästa skick! Vi hjälper dig med dina problem och ser dina skors möjligheter.

Kontakta Tvättexperten AB

Varmt välkommen till Tvättexperten! Kontakta oss om du behöver hjälp med tjänster inom kemtvätt, skrädderi och skoservice.