Letar du efter en bra och effektiv kemtvätt Kista så är vi rätt för dig!

Vi kan det mesta om tvättar och rengöring. Kontakta oss redan idag för en bedömning av era textiler och tvättbehov!

Vi erbjuder kemtvätt Kista med konkurrenskraftiga priser och bäst resultat!

Det är viktigt både för er och oss att vi har priser som gör det värt för er att hålla era textiler vid liv längre. Vi vill kunna erbjuda de bästa priserna utan att behöva tumma på kvalitén och resultatet. Vi har genom effektiva processer och kunnig personal möjligheten att skapa förutsättningarna för att hålla era textiler rena och fräscha genom vår kemtvätt Kista. Det är viktigt att kunna lita på att vi gör jobbet till bra priser men också att vi använder oss av de grönaste metoderna och medlen som finns tillgängliga.


Med kemtvätt brukas mindre vatten och fläckar och smuts behandlas efter behov på ett skonsamt och effektivt sätt som både fräschar upp och ökar livslängden på textilerna.


Det finns en mängd kläder och material som inte går att tvätta i vanliga maskiner i hemmet eller på företaget, då är det bättre att anlita experter. Vi är specialister på rengöring och tvättar, så överlåt jobbet till oss!

Kontakta Tvättexperten AB

Varmt välkommen till Tvättexperten! Kontakta oss om du behöver hjälp med tjänster inom kemtvätt, skrädderi och skoservice.

Det är inte bara kläder som kan behöva noggrann tvätt och rengöring, tvätta soffan gardinerna eller kostymen!

Det finns mycket i hemmet eller företagslokalerna som skulle kunna behöva en extra noggrann rengöring och tvätt. Det finns en mängd kläder och material som inte går att tvätta vanligt i maskin eller i hemmet, och om det går tar det oftast lång tid och är inte alltid effektivt.

Vi som kemtvätt Kista kan däremot alltid garantera att vår personal gör allt för att leverera bästa möjliga resultat så ni slipper lägga både onödig tid och energi på att förstå tvättlappar.

Det är inte heller bara kläder som kan tvättas, vi erbjuder till exempel mattvätt, gardintvätt eller tvätt av andra textiler, som kan vara riktigt krångligt att göra hemma eller på företaget. Likadant som att städa i hemmet så behöver kläder och textil i hemmet och öppna miljöer omvårdas efter en tids användning. Via kemtvätt Kista är vi lösningen på all typ av rengöring och uppfräschning av material för er.

Att leverera snabbt och i tid med bästa möjliga resultat är något vi tar på allvar!

Vi förstår att det kan verka omständligt att åka i väg med kläder eller gardiner för tvätt, men vårt mål och vision är att det ska kunna ske på ett så smidigt och prisvärt sätt som möjligt genom en kemtvätt Kista. Vi erbjuder både flexibilitet och ett resultat som gör tvätten värt det. Kontakta oss kring era tvättbehov!