Kemtvätt Solna med över 30 års erfarenhet

Oavsett vilken typ av textiler du vill tvätta kan du vända dig till oss. Vi är en erfaren kemtvätt som alltid erbjuder bäst pris och skonsamma resultat.

Kemtvätt Solna

Letar du efter en kemtvätt Solna som kan ta hand om dina kläder på bästa sätt? Då har du hamnat rätt! Kanske vill du ha regelbunden tvätt av dina skjortor så att du är ren och fräsch på jobbet, eller så har du ett plagg du måste få rent med kort varsel till en fest? Oavsett hur dina behov ser ut är vi din pålitliga kemtvätt Solna!

I över 30 års tid har vi funnits här för Stockholmsbor som vill tvätta mattor, kläder eller andra material. Vi har med andra ord full koll på hur alla typer av plagg görs rent på bästa sätt, både när det kommer till synlig smuts och dålig lukt. Vi använder oss uteslutande av marknadens bästa medel som uppnår högsta standard när det kommer till både kvalitet och miljösäkerhet. Utöver det har vi moderna och uppdaterade maskiner som ser till att tvätten sker så effektivt som möjligt, utan att dina plagg tar skada. Funderar du på att lämna in dina kläder på kemtvätt Solna? Har du några frågor kring vår tvättprocess, eller när du kan komma förbi? Då är du välkommen att höra av dig till oss direkt!

Kontakta Tvättexperten AB

Varmt välkommen till Tvättexperten! Kontakta oss om du behöver hjälp med tjänster inom kemtvätt, skrädderi och skoservice.

Det finns många fördelar med att kemtvätta

Det finns flera goda skäl till att kemtvätta dina kläder. När det kommer till många plagg, exempelvis de flesta kostymer, kan de ta stor skada av vanlig tvätt i tvättmaskin. De tål helt enkelt inte så stora mängder vatten och kan både ändra storlek och förlora struktur. Plagg som kräver kemtvätt är dock inte de enda plaggen som mår bra av att kemtvättas. Att kemtvätta är en skonsam metod för alla typer av plagg och de leder till att de håller form, färg och struktur bra mycket längre. Du behöver helt enkelt inte köpa nya plagg med jämna mellanrum för att du slitit ut de gamla. Att kemtvätta är alltså bra för både miljön och plånboken!

Vi erbjuder snabb service

Under de decennier vi varit aktiva har vi märkt hur ofta kunder kommer in till oss och är oroliga för att de inte ska få plaggen rena i tid. Av den anledningen har vi specialiserat oss på att erbjuda snabb och effektiv service, utan att för den sakens skull kompromissa med kvaliteten. Kanske stundar ett företagsevent om ett par dagar, eller så måste du ha kostymen ren till bröllopet i helgen? Ta kontakt med vår kemtvätt Solna direkt så ger vi dig ett rakt besked kring när du kan förvänta dig att plagget är rent så att du lättare kan planera dina dagar!