Kemtvätt Sundbyberg som funnits i över 30 års tid

Vi är det självklara valet för dig som är baserad i Sundbyberg och vill kemtvätta dina kläder.

Noggrann och prisvärd kemtvätt Sundbyberg

Har du varit på fest och vill få kostymen att se ut som ny igen? Eller har du ett ömtåligt plagg som inte tvättats på ett tag? Då kan du vända dig till oss för kemtvätt Sundbyberg! Vi har omfattande erfarenhet när det kommer till rengöring av olika textiler och har därmed full koll på precis vad som krävs för att du ska få rena och fräscha kläder, utan att materialet tar skada.

När du vänder dig till oss för kemtvätt Sundbyberg kan du förvänta dig en procedur som är smidig, prisvärd och noggrann. Oavsett om du är representant för ett företag som vill tvätta en större mängd företagskläder, eller om du är en privatperson som vill tvätta skjortorna kan vi hjälpa till. För oss är varje kund lika viktig och vi ser alltid till att vårda kläderna med omsorg. Ta kontakt med oss direkt för att veta mer om vilka priser du kan förvänta dig. Tack vare vår omfattande erfarenhet och våra effektiva metoder kan vi erbjuda marknadsledande priser, oavsett vilket plagg du vill tvätta!

Kontakta Tvättexperten AB

Varmt välkommen till Tvättexperten! Kontakta oss om du behöver hjälp med tjänster inom kemtvätt, skrädderi och skoservice.

Miljön i fokus

Att ha rena och fräscha kläder är självklart viktigt, men det ska givetvis inte ske på bekostnad av klimatet. Vi är måna om att miljömedvetenhet ska prägla hela vår verksamhet. Detta innefattar allt från hur klimatsmarta våra maskiner är, till vilken typ av medel vi använder oss av. Vi är med andra ord en kemtvätt Sundbyberg som inte bara erbjuder dig noggrann tvätt till ett bra pris, vi gör det även miljövänligt.

För oss är det en självklarhet att ta ett medvetet klimatansvar och med tanke på hur hög standard dagens miljösäkra tvättmedel håller finns det ingen anledning att inte arbeta för en bättre värld. Om du vill ha mer information om hur vi arbetar kring detta är det givetvis fritt fram att kontakta oss. Vi ger dig gärna mer information om våra produkter och besvarar alla frågor du kan tänkas ha.

Hör av dig direkt!

Har du plagg som du vill få rengjorda? Tveka inte på att höra av dig till oss direkt! Vi svarar alltid med kort varsel och kan besvara frågor om hur lång tid det kommer att ta innan tvätten är klar, om du har några funderingar kring skötselråd, samt vilka priser du kan förvänta dig. Vi är en kemtvätt Sundbyberg som ser fram emot att höra från dig och åt att ge dig kläder som känns och doftar som nya igen!